Wilt u uw huis verkopen?

 

Een huis verkopen is niet altijd even makkelijk; er zijn zoveel keuzes te maken!

 • Welke makelaar schakelen we in?
 • Hoe lang zal het duren voordat ons huis wordt verkocht?
 • Wat zal de uiteindelijke opbrengst zijn?
 • Hoe zeker is het dat we ons geld ook daadwerkelijk krijgen?
 • Wat zijn de bijkomende kosten?
 • Moeten we ons huis eerst verbouwen zodat het makkelijker te verkopen is?

 

Totally Styled Rebuilding & Restyling maakt het voor u een stuk makkelijker. U heeft uw huis misschien al even in de verkoop staan, u ziet op tegen een noodzakelijke verbouwing om de verkoop te bevorderen, u heeft het liefst zo snel mogelijk beschikking over het geld dat uw huis op kan brengen of u ziet op tegen de onzekerheid van de verkoop via een makelaar. Wij zijn een klein kantoor dat uw huis in de regio Brabant, na gebleken geschiktheid, 1 op 1 van u overneemt tegen directe betaling. Er is dus geen sprake van financieel voorbehoud, u bent zeker van de directe betaling van de afgesproken verkoopprijs op de afgesproken datum. Indien noodzakelijk verbouwen of restylen wij uw huis waardoor wij het sneller kunnen verkopen. U heeft hier overigens geen last meer van; uw huis is tenslotte al door ons van u gekocht. Wij werken geheel zelfstandig dus zonder tussenkomst van een makelaarskantoor. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten en biedt absolute zekerheid.

 

Werkwijze aankoopbeleid

Aangezien wij helaas niet alle woningen die ons worden aangeboden kunnen aankopen hanteren wij een aantal selectie criteria op basis waarvan wij kijken of uw woning past binnen ons aankoopbeleid. Wij zullen het volgende traject doorlopen:

 1. Wij vragen u een aantal gegevens van de woning aan ons toe te sturen zoals het adres, de termijn hoe lang het te koop staat, de verkoopprijs die u in gedachten heeft en de WOZ waarde. Indien beschikbaar kunt u foto’s van uw woning meesturen.
 2. Naar aanleiding van deze gegevens zullen wij u aangeven of de woning past binnen ons aankoopbeleid en zo ja, wat voor richtprijs wij in gedachten hebben waarvoor wij de woning van u willen aankopen.
 3. Indien u zich kunt vinden in deze richtprijs zullen wij uw woning laten taxeren door een beedigd taxateur en naar aanleiding van deze taxatie een definitief bod op uw woning uitbrengen. Dit bod is zonder enig voorbehoud van financiering of enig ander voorbehoud.
 4. Als u akkoord gaat met deze prijs zullen wij de gegevens laten vastleggen bij de notaris en een definitieve leverdatum bepalen.
 5. Op de afgesproken leverdatum tekenen wij gezamenlijk voor de verkoop.
 6. U krijgt het afgesproken bedrag dezelfde dag op uw rekening bijgeschreven zonder extra kosten. De notaris kosten nemen wij voor onze rekening.
 7. Uw huis is verkocht!

 

Wilt u weten of uw huis in aanmerking komt voor directe verkoop? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Totally Styled Rebuilding & Restyling
De Lind 42
5061HX Oisterwijk

E info@totallystyled.nl
T 013 – 523 11 50